Boeken     Biografie     Luisterseries

De luisterseries van Marja West

Veilige haven deel 1: Onder water. Kobo originals, 2021

Aan het sterfbed van hun moeder horen de zussen Sofia en Samantha dat ze een oudere halfbroer, Vittorio, hebben. Toen hun moeder Sicilië ontvluchtte bleef hij achter bij zijn vader. Hoe geschokt de zussen ook zijn, ‘Vico’ is familie, en dus sturen ze hem een rouwkaart.
Vico heeft een probleem; hij heeft schulden te voldoen aan de Siciliaanse Cosa nostra en hij heeft geen idee hoe hij dat moet aanpakken. Totdat hij het bericht over zijn moeders dood ontvangt. Wellicht wacht er een leuke erfenis waar hij zijn problemen mee kan oplossen.
Al snel blijkt inderdaad dat alle kinderen aanspraak kunnen maken op de familiewerf. Maar de werf verkopen is voor Samantha, die er haar hele jeugd doorbracht, onbespreekbaar. Vico is echter de beroerdste niet; als Samantha akkoord gaat met de bouw van een luxe jacht om zo tientallen miljoenen wit te wassen, gaat hij niet zeuren over zijn kindsdeel. Samantha stemt uiteindelijk in, mits zij er ook financieel beter van wordt. Alles loopt op rolletjes, tot de eerste de dode valt…

Veilige haven deel 2: Hoog water. Kobo originals, 2022

Als Sofia onder druk wordt gezet door haar echtgenoot Peter die wil dat ze een succes van haar koffiebar maakt, knapt ze. Hij wil dat ze geld gaat verdienen? Nou, dan zál ze geld gaan verdienen! Ondertussen kan Samantha de werf niet verkopen omdat er een Italiaans maffialid in beton gegoten op de bodem van haar haven staat en is Vico naarstig op zoek naar vijftig kilo cocaïne die is verdwenen terwijl zijn neven in Sicilië dreigen Marco the Butcher naar Nederland te sturen. En dan besluit Bas een proefduik te maken in Samantha´s water.

Welkom bij de familie Van Heesch! “Gelukkig zijn we familie” is een rasechte soap vol drama, romantiek, spanning en veel (zwarte) humor. Leef  mee met de huwelijksperikelen, buitenechtelijke escapades en existentiële twijfels van de zusjes Hélène, Susan en Emma. En vooral met de kopzorgen die vader en moeder John en Anna daarvan hebben. Bij de Van Heeschjes lijkt alles geoorloofd en niets is te te gek. Tenminste: zolang er maar niet gescheiden wordt…

Drie seizoenen van tien afleveringen, te beluisteren in Nederland.

Om de hoge boete van de gemeente te kunnen betalen en koffie te kopen, verzinnen de zes bejaarden van Huize Avondrust de gekste dingen… Ze moeten aan geld zien te komen, en het maakt niet uit waar dat vandaan komt! Gelukkig luidt een gezegde: je bent nooit te oud om crimineel te worden!

 

Drie seizoenen van tien afleveringen, te beluisteren in Nederland en Denemarken.

In de Brusselse politiek is niets wat het lijkt. Europarlementariër Kamilla Nowak is rechtvaardig, doelbewust en wars van vriendjespolitiek. Totdat haar man wat minder braaf lijkt dan ze dacht en daarmee haar politieke carrière in gevaar brengt. In de politiek kunnen eigenbelang en witteboordencriminaliteit dodelijk zijn…

Een seizoen van tien afleveringen, te beluisteren in Nederland.

Wanneer er tijdens een experiment bij CERN een ogenschijnlijk klein ongeluk plaatsvindt, krijgen de bewoners van het naburig gelegen dorpje Charroux te maken met de verschrikkelijke gevolgen.

 

Drie seizoenen van tien afleveringen, te beluisteren in Nederland, Finland, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten, Mexico en Colombia.

Contact: marjawestboeken@gmail.com

Copyright Marja West 2020

Scroll naar boven